Available in: noNorsk bokmål enEnglish

Storklovn er en klovn med store drømmer. Han kan synge høy C og han elsker Hollywood-pannekaker og alt som kan lage lyd. Særlig barn. For når barna synger så blir det rytmer, klanger, magi og musikk. Storklovn elsker musikk! … Så lenge han får synge høyest.

Han forteller om den gangen han måtte rømme fra India på grunn av den forferdelige slangen Nigri. (derfor er det forbudt å lage slangelyder i storklovn sitt show… da kan nemlig Nigri komme.)

Om dagen er Storklovn verdens største og modigste klovn. Men om natten, når han ser opp på stjernene, da føler Storklovn seg bitte, bitte liten.

Musikkteater for barn

Showet «Storklovn og Sirkus Fantasi» er musikkteater for barn som handler om det å være stor og det å være liten. Vi tar barna med inn i sirkusets nostalgiske verden der den østeuropeiske sirkusdirektøren Sofie kjemper for sirkusets rett til å overleve i en verden av x-bokser og I-padder.

Hun er ganske irritert på Storklovn som er en skikkelig skrytepave, men han har også evnen til å ta publikum med inn i en magisk verden. Derfor trenger hun ham til å gi sirkuset sitt en etterlengtet oppsving. Vi møter også dukken Lillklovn, som dukker opp hver gang Storklovn føler seg liten og alene.

Dessuten møter vi Storklovns magiske hatt, Bløtkakeklovnen og en mystisk slange som har rømt fra India. «Storklovn og Sirkus Fantasi» er et show som er bygget opp rundt sanger skrevet av Marius Holth som er arrangert for janitsjarorkester av Petter Anton Næss.

Sirkus Fantasi

Marius har vært på Storklovn turn`e i Finnmark i 2009. Storklovn har også opptrådd på utallige barnebursdager, barnehager og skoler. «Storklovn og Sirkus Fantasi» ble satt opp med tre forestillinger på «Kulturisten» Kulturfestival på Nesodden.

Her stod Marius på scenen sammen med Karin Destainville Dammen og fire dansere med regi av Tom Collinson akkompagnert av musikere fra Fremad Janitsjar.