Available in: noNorsk bokmål enEnglish

«Medusa Revolt» er en musikal basert på den gamle «Medusa myten». Marius Holth har skrevet denne musikalen der han tar deg med inn i en mytisk verden der kvinnene har all makt. I et fremtidig samfunn lever verdens kvinner i velstand under ledelse av den fryktinngytende og karismatiske Medusa, mens mennene blir holdt i live i fangenskap kun for verdien av deres sperm.

Hva vil skje når det oppstår kjærlighet på tvers av de to rangstigene? Medusa myten stammer fra gresk mytologi og forteller om heksen Medusa og hennes blikk, som gjør alle som ser henne i øynene om til stein. I Medusa Revolt har Marius skrevet feiende flott musikk som utfordrer sangerne til å levere på scenen. «Medusa revolt» er en rockekomedie med uttrykk som kan minne om Queen og Wicked. Musikalen er også inspirert av øst-europeiske og balkanske rytmer.

Den Maktgale Medus

Handlingen foregår i et postapokalyptisk samfunn som er styrt av kvinner. Den Karismatiske og maktgale Medusa står i spissen og styrer med hard hånd. Vår musikal stiller spørsmålet; Hvor går utviklingen av den mye omtalte «Moderne kvinnen» og den «Moderne mannen»?

Musikalen har blitt satt opp i en miniversjon på Komplett Vokal Institute i København 2011 og ble satt opp i en full sceneversjon av tidligere Titan Teaterakademi med regi av Tom Collinson, produsert av studentene. I hovedrollene var Nadja Scharning, Magnus Kayser, Silje Ingebrigtsen Tveråli og Susanne Thoresen. Regi Tom Collinson Co. Regi Marius Holth.

I Medusa Revolt blir du tatt inn i en mytisk verden der kvinner har all makt. Mennene blir kun holdt i live for verdien av deres sperm.