Available in: noNorsk bokmål enEnglish

Marius Holth er en norsk synger/låtskriver med en dynamisk stemme og unike musikalske følelser. Hans nye utgivelse, Fortuneteller, er full av sanger med sterke tekster og melodier som går rett til hjertet.

INSPIRASJONEN FOR FORTUNETELLER kommer fra legendariske 70-sangskrivere som Billy Joel, The Carpenters og Elton John. Dette er en plate med et personlig preg. Tittelkutt, «Fortuneteller», er skrevet rundt temaet » den som kom seg unna». Lyttere vil også gjenkjenne mange ikoniske steder, som Siena i Toscana, Italia og California’s Highway 1, elegant avbildet i Holths sanger. I denne forbindelse, inneholder Fortuneteller musikalsk historiefortelling som kombinerer en personlig tilnærming med et tidløs preg.

MARIUS VAR HOVEDVOKALISTEN I DEN INTERNASJONALE SHOWET BARCELONA hvor han oppført sangene av Queen. Showets største publikum var i Montreux, Sveits, hvor Holth oppført for rundt 4.000 Queen fans fra hele Europa. Marius ble valgt som en av 13 sangere som skulle være en del av Catrine Sadolins «Elite Class of Complete Vocal Technique». Han har også jobbet med mange etablerte produsenter og musikere, blant annet Jan Erik Kongshaug, som er anerkjent som en av verdens ledende lydteknikere.

DET FINNES NOEN AV EUROPAS FINESTE MUSIKALSKE TALENTER I FORTUNETELLER. Co-produsent Kim Edvard Bergseth var mannen bak «Fairytale», som vant Eurovision Song Contest i 2009. Gitarist Geir Sundstoel er Norges mest produktive studiomusiker, som har spilt på innspillinger av mer enn 260 norske, svenske og amerikanske artister, blant annet Jimmie Dale Gilmore. Bassist Audun Erlien har oppført med kunstnere som Herbie Hancock og Rick Danko (av The Band). Arrangør Sverre Indris Joner har jobbet med mange orkestre og kunstnere over hele verden, blant annet BBC Symphony Orchestra og Oslo-Filharmonien. På Fortuneteller skal du også høre FAMEs makedonske radioorkester, som har jobbet med kunstnere som A-Ha og bidratt til utallige filmlydspor.

FORTUNETELLER ER EN RADIO-VENNLIG UTGIVELSE. Melodiene er fengende, og teksten gir et unikt perspektiv på de grunnleggende menneskelige følelsene som vi alle kan forholde